• Nikk Pál közéleti blogja

Látomás • Vallomás • Közélet • Eszmélet

Friss hozzászólások

Feedek

HTML

Kitty nevű barátnőjét jutalmazta az új főkapitány

2007.06.04. 12:04 | Nikk Pál | 2 komment

Bencze József vezérőrnagy, az új országos rendőrfőkapitány még előző munkahelyén, a Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságán háromszor is pénzjutalomban részesítette barátnőjét, Gy. Kittyt.

A hírre a jobboldali média és az internetes fórumok jobboldali vérebei azonnal rávetették magukat, egyenesen azt követelve, hogy Bencze József ugyanúgy távozzon a hivatalából, ahogyan Wolfowitz-nak kellett a Világbank éléről.

Aszta de nagy sztoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!


húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!


demostaztánám!!!!!!!!!


Merthogy két ember beleszeretett egymásba, és azóta már együtt is élnek, és ráadásul közös lakásban! Na de ilyet!

És, hogy munkahelyi szerelem! A mocskos disznók! Állami fizetésen kurkászni egymást, na még mit nem!
(hozzáteszem: az USA-ban kifejezetten támogatják a munkahelyi egészséges szerelmi kapcsolatokat, mert kimutathatóan jó hatással van a munka hatékonyságára....:-)))))
na de ez nem az USA kérem!!!! itt pógári erkölcsök vannak ám!!! olyan orbánviktor meg deutschtamás-félék!!! Bizony ám!!!
Mert micsinát az a deutschgyerök is? Megkurkászta a titkárnőjét, meg gyereket is gyártott beléje, de arra mán nem köllött neki, hogy egy fedél alá is költözzön vele, mert nem volt eléggé pógári a csaj, mert a Für Lajcsinak a jánya viszont az igazi pógárcsajszi.
Na most ez a deutschtamás is vagy az állami irodájában kurkászta a titkárnő csaját, vagy az állami pénzből havi ötszázezerért bérelt lakásában. És megvót a csajigény kielégítése totál állami pénzből, hiszen a fizetését a csajszi azé kapta az államtól, amit csinát.

Na most akkor mi is a helyzet ezzel a főkapitánnyal?

Beleszeretett a nőbe. Megvót neki. Oszt gyütt a gyerek. No szépen annak rengyemóggya szerint összekőtözött a nőcskével.
Na de most akkor mit kellett volna tennie? Megvonnia a nő fizetését? Hiszen a jutalom is a munkájáért járt neki is, mint másoknak. Vonta vóna meg a jutalmat?

Akkor most számoljunk: a gyerek most 5 hónapos. Ehhez még aggyunk hozzá 9-et, akkor az 14. 2007 május mínusz 14 hónap, az 2006 március. A nő pedig még 2006 júliusában is megkapta a pénzjutalmát.

Na most az itt az igazi kérdés, hogy a kifizetett jutalomból mekkora hányad esett a 2006 március és 2006 július közötti időszakra. Ugyanis még az is lehet, hogy semekkora, mert ez a jutalom még, mongyuk, a 2005-ös év teljesítményére vonatkozott, amikor még nem vót ollan intenzív a szerelem...

Na most embörférfiak! Valljuk meg, igazi dilemma előtt állhatott ez a Benczeakárki! Most akkor vagy megvonja a nőtől a jutalmat egy olyan munkáért, amiért egyébként járt neki, ls akkor a politika nem köthet beléje, a nő azonban joggal érezhette volna sérelmesnek a döntést, és kiszolgáltatottnak magát a férfi kénye-kedvének. Mert ami jár, az ugyebár jár neki is. És akkor még semmi élettársi kapcsolat, semmi összeköltözés, bár a pocóban már ott rejtőzik a 4 hónapos magzat. Ebből ilyenkor még bármi is lehet. Nem szerencsés egy ilyen időpontban a párkapcsolatot pengeélre állítani holmi néhány ezer forintnyi jutalom miatt.

Meg aztán itt van ez a demográfia is! Na most képzeljük el azt az esetet férfitársaim, hogy ott van a pocóban a 4 hónapos magzatunk, ezt mi tuggyuk is, és akkor mongyuk azt a szeretett lénynek: idefigyejj, nekem most nem jönne ki jól, hogy te is megkapjad a neked egyébként járó jutalmadat. A nő meg erre asztat talájja mondani (mert ugyebár tuggyuk, hogy illenkor a nők különösen érzékenyek...), hogy akkó mennyanyádba. És idegességében esetleg még a gyerek is elmegy... Merthogy tuggyuk jól, hogy a koraszülöttek versenyében is világelsők vagyunk ám! Bizonyám! Naggyon-naggyon sok Magyarországon a veszélyeztetett terhesség, ami nyilvánvalóan összefügg a felfokozott stresszállapottal.

Úgyhogy én amondó vagyok, hogy én a magam részéről nagyon, de igazán szívből örülök annak is, hogy a deutschtamás is szaporította a nemzetet, meg ennek e benczegyereknek is örülök.

Azt kívánom nekik, hogy legyenek belőlük jó magyar emberek.

Na szóval egy jól felfújt baromság ez az egész ügy! Na ez az én véleményem.

Címkék: politika közélet publicisztika megmondás

A bejegyzés trackback címe:

https://nikkp.blog.hu/api/trackback/id/tr8692290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sanyi 2007.06.04. 12:13:08

a mi időnkben volt egy jó kis mondás (mármint a katonaságnál):

a parancsot megba@ni nem tanácsos, mert csak szaporodik...:-)

brunya 2007.06.04. 12:21:01

magyarán ez a főfa@ is a mi pénzünkön Kittyintett
süti beállítások módosítása